logo PSC

. dissabte, 11 de setembre del 2010
0 comentaris



En algun moment en el logo de PSC van regruixir la C, PSC, la van remarcar possant-la en negreta, per compensar la idea que era un partit d'obediència espanyola, reforçaven així en el logo la seva catalanitat, posada en dubte.

Aquest regruixament formal prova de tapar precissament la seva mancança, però encara la fa més evident. Perquè no li ha fet falta mai al PSOE regruixir la E?
"Dime de qué presumes y te diré de qué careces".

logo CiU


El Photoshop però, com a eina de tractament d'imatge també pot anar en la direcció oposada, no per dissimular allò que un és, sinó per veure allò que realment hi ha.Estem acostumats a sentir parlar del Photoshop(un programa informàtic de tractament d'imatge), com una eina que fa meravelles alhora de millorar una fotografia. Agafes un retrat, i li pots dissimular les arrugues, fer més blanques les dents o més brillant i viva la mirada...

Vaig estar força estona mirant aquest somriure enigmàtic..., no l'hi trobava..., però sabia que aquella mirada m'estava amagant alguna cosa...


L’Estatut és una cortina de fum.

. dimecres, 1 de setembre del 2010
0 comentaris


La manifestació del 10 de juliol es convocà com a reacció a la sentència del Tribunal constitucional sobre l’Estatut. Toca fer-se una pregunta prou important:
Perquè mentres totes les formacions polítiques s’adhereixen a la manifestació sota aquesta premissa, el crit del milió i mig de manifestants era...independència!?
Perquè es dóna aquest tall?!

Etiquetes

Centre Català de Negocis